Informatie Vips

Welkom op seksfeestjes.nl/old/

Sexfeestjes organiseert al sinds 2014 spannende seksfeestjes door geheel Nederland voor iedereen die hier belangstelling in heeft. We organiseren zowel commerciële als niet commerciële seksfeestjes voor alle geaardheden. Denk hierbij aan: Seksfeestjes, BDSM, Gangbangs, Rapegangs, Bukkake, Cuckolding, Creampy,etc.

Lees hieronder hoe wij te werk gaan, wat je kan verwachten en waar we naar op zoek zijn. Om geen hele lange stukken tekst neer te zetten houden we de informatie kort. Is iets niet duidelijk of heb je (over bepaalde onderwerpen) vragen? Gebruik dan het formulier onderaan deze pagina

Respect, Vertrouwen & Privacy
We beginnen met deze 3 woorden, omdat deze hoog bij ons in het vaandel staan. Deze 3 woorden: Respect, Vertrouwen & Privacy zijn voor ons heel belangrijk. Wij behandelen iedereen met respect en vertrouwen en we verwachten dit ook van jou/jullie!
We zijn trots op de reviews die wij krijgen en geven goed weer dat we betrouwbaar zijn en doen wat we zeggen!

VIP worden?

\"\"Dames, heren of koppels met interesse in het middelpunt zijn van een seksfeestje!
Laten we beginnen om te vertellen wat een VIP is. VIP staat in het Engels voor \”Very Important Person\”. In het Nederlands betekent dit dus een belangrijk persoon. Tijdens onze feestjes zijn de VIP(s) dan ook de belangrijkste personen. Denk of fantaseer jij er over om eens het lekkere middelpunt te zijn van geile seksfeestjes? Dan is dat nu op een veilige en vertrouwde manier mogelijk. Seksfeestjes organiseert al sinds 2014 spannende seksfeestjes door geheel Nederland voor iedereen die hier belangstelling in heeft. We organiseren zowel commerciële als niet commerciële seksfeestjes voor alle geaardheden. Denk hierbij aan: Seksfeestjes, BDSM, Gangbangs, Rapegangs, Bukkake, Cuckolding, Creampy, etc. Wij staan bekend om onze goede en betrouwbare begeleiding.

Eisen
We hebben geen bepaalde eisen, dus iedereen kan zich opgeven. Voor alle vormen en maten zijn liefhebbers dus dat komt allemaal wel goed. We snappen dat er wellicht nog vragen zijn dus maak gerust gebruik van het formulier onderaan, zodat we deze vragen voor je kunnen beantwoorden. Indien gewenst zijn referenties beschikbaar.

Voor aanvang van het feestje
. . In het kort gaat dan het volgende gebeuren: Als je contact met ons opneemt dan zullen we eerst even samen bespreken wat voor feestje je graag wil meemaken. Je hebt hier zelf het grootste aandeel in om jouw feestje geheel volgens jouw wensen te laten plaatsvinden, Heb je speciale wensen dan zijn deze ook bespreekbaar. Hoe gekker hoe beter zeggen we altijd maar! We bespreken daarna wat de mogelijkheden zijn, wat je van ons verwacht en wat we van jou verwachten. Als alles duidelijk is en je gevoel is goed om gezamenlijk met seksfeestjes.nl/old/ een feestje te gaan voorbereiden dan gaan we een gesprek inplannen. Er volgt ALTIJD even een persoonlijke gesprek. Dit kan via een virtuele videochat of heb je liever persoonlijk contact dan zal er een ontmoeting plaatsvinden op een (publieke) plek waar jij je op je gemak voelt. Na de kennismaking en van beide kanten voelt het goed, gaan we de organisatie van het feestje beginnen. Heb je geen ervaring met seksfeestjes dan zullen we je uiteraard op de juiste manier begeleiden tijdens dit proces en 24/7 beschikbaar zijn voor vragen. Je krijgt een vast contactpersoon waarbij je alle vragen kwijt kan.

Bij aanvang en tijdens het feestje
Iemand van SF (meestal je contactpersoon omdat deze vertrouwd is) brengt je inden nodig naar de locatie. Ga je zelf naar de locatie of ontvang je thuis dan zorgen wij er voor dat iemand van seksfeestjes een half uur voor aanvang aanwezig is. Uiteraard heb je al contact met deze persoon gehad. zijn. We nemen hierbij de laatste details door en beantwoorden je eventuele vragen nog. Wij ontvangen ook de deelnemers en regelen de eventuele financiële afhandeling. Als VIP ben je tijdens een feestje kwetsbaar. Jij legt je vertrouwen in ons, dus wij zorgen tijdens het feestje dat je je vertrouwen in ons kan leggen. Zo hebben we samen een stop woord afgesproken. Als je dit zegt dan leggen we alles direct stil. Er is dus altijd iemand van seksfeestjes aanwezig tijdens het feestje. Hiermee kunnen we instaan voor je privacy en veiligheid. Deze persoon doet dus niet mee, omdat we jouw veiligheid niet kunnen garanderen met een broek op de knieën. Heb je zelf iemand die in kan staan voor jouw veiligheid, dan mag dat uiteraard ook.

\"\"Serieus
Zoals je gemerkt heb, nemen wij het zeer serieus!! Wij zoeken dan ook echt ALLEEN serieuze mensen die er echt aan denken om dit te doen. Dit om jouw en onze schaarse vrije tijd goed te kunnen benutten. Ohhh ja : Je hoeft bij ons geen audities of andere vage dingen te doen.

Dames voor 1 op 1 dates
We krijgen regelmatig de vraag of 1 op 1 dates ook mogelijk zijn. We doen dit niet en zeggen nu nee. We zijn daarom op ook zoek naar Dames die (betaalde) 1 op 1 dates doen. We zetten je dan in ons bestand en sturen de aanvraag door. Je naam en email blijven altijd beschermd en niet doorgegeven. We sturen de aanvraag dus naar ons bestand met dames en dan kan je zelf bekijken of dit wat voor je is. Is het wat voor je dan kan je reageren naar het mailadres in de aanvraag. Wij zitten verder niet meer hier tussen behalve dat we de aanvraag doorsturen. Je dient dus zelf de communicatie en afspraken te doen. Voor vragen of opgeven? Gebruik het formulier wat je onderaan kan vinden.

Onze pluspunten

Fakers
Wij screenen onze deelnemers en houden persoonlijke intakes. Hierdoor hebben we een betrouwbare groep mannen, vrouwen en stellen in ons bestand.

Systeem
Nadat een deelnemer zijn eerste feestje heeft bezocht wordt er gekeken met de andere deelnemers en de dame, heer of stel van het feestje of alles goed is gegaan en een de aspirant deelnemer een volwaardig lid kan worden. Is de deelnemer goedgekeurd dan krijgt deze toegang tot ons online systeem. Hier publiceren we al onze feestjes. De gegevens van de deelnemer is alleen zichtbaar voor het admin team. Deze kan zien welke feestjes de deelnemer gevolgd heeft en dus betrouwbaar is en welke reviews de deelnemer heeft gekregen. Hiermee hebben we dus een echt betrouwbaar bestand met leden.

Betalingen
Wij nemen bij commerciële seksfeestjes de financiële afhandeling voor je uit handen. Wij zorgen dat de betalingen gedaan worden en dat je netjes je geld ontvangt. Het enige waar je zelf voor moet zorgen is (indien van toepassing) de afhandeling met de belastingdienst.

Jij bent de baas
Jij beslist wat er gebeurt. PUNT UIT !!!

Betrouwbaar en veilig
Wij zijn er trots op dat wij al veel feestjes hebben mogen organiseren. Met grote tevredenheid van de VIPS. Wil je ook serieus en met respect behandeld worden? Neem dan contact met ons op via onderstaand formulier

Volg ons op social media


Facebook


Instagram


Skype


Snapchat


Telegram


Wordpress


\"Limav-Flat-Gradient-Social-Kik\"

Onze reviews

Xproof.nl
Onafhankelijk geverifieerd
4.46 waardering (50 beoordelingen)

Neem contact op

Je naamField is required!EmailadresField is required!Stel hier je vraag of opmeringField is required!Verzenden
Winkelwagen