Informatie Gezocht

Welkom op seksfeestjes.nl/old/

Sexfeestjes organiseert al sinds 2014 spannende seksfeestjes door geheel Nederland voor iedereen die hier belangstelling in heeft. We organiseren zowel commerciële als niet commerciële seksfeestjes voor alle geaardheden. Denk hierbij aan: Seksfeestjes, BDSM, Gangbangs, Rapegangs, Bukake, Cuckolding, Creampy,etc.

Lees hieronder waar we naar op zoek zijn. Om geen hele lange stukken tekst neer te zetten houden we de informatie kort. Is iets niet duidelijk of heb je (over bepaalde onderwerpen) vragen? Stuur gerust een email via het formulier onderaan deze pagina.

Respect, Vertrouwen & Privacy
We beginnen met deze 3 woorden, omdat deze hoog bij ons in het vaandel staan. Deze 3 woorden: Respect, Vertrouwen & Privacy zijn voor ons heel belangrijk. Wij behandelen iedereen met respect en vertrouwen en we verwachten dit ook van jou/jullie!

Gangbang meemaken?
Denk of fantaseer je er over om eens het lekkere middelpunt te zijn van een geile gangbang lees hieronder bij: \”waar zijn we naar op zoek\” waar je aan moet voldoen en wat we verwachten.

Waar zijn we naar op zoek?

Dames of koppels met interesse in een gangbang!
Denk of fantaseer je er over om eens het lekkere middelpunt te zijn van een geile gangbang dan is dat mogelijk. In het kort gaat dan het volgende gebeuren: Als je contact met ons opneemt dan zullen we eerst even samen bespreken wat voor feestje je graag wil, wat de mogelijkheden zijn, wat je van ons verwacht en wat we van jou verwachten. Kunnen we door 1 deur dan volgt ALTIJD even een persoonlijke ontmoeting op een (publieke) plek waar jij je op je gemak voelt.
Tegenwoordig is een virtuele videochat ook mogelijk. Na de kennismaking en van beide kanten voelt het goed, gaan we de organisatie van het feestje beginnen. Heb je geen ervaring met gangbangs dan zullen we je uiteraard begeleiden tijdens dit proces en 24/7 beschikbaar zijn voor vragen. Tijdens het feestje is er altijd iemand van ons aanwezig (doet dus niet mee) om voor jouw veiligheid in te staan. Heb je zelf iemand die dit kan dan mag dat uiteraard ook.
We hebben geen bepaalde eisen, dus iedereen kan zich opgeven. Voor alle vormen en maten zijn liefhebbers dus dat komt allemaal wel goed. We snappen dat er wellicht nog vragen zijn dus stuur gerust een PM zodat we deze vragen kunnen beantwoorden. Indien gewenst zijn referenties beschikbaar.
We zoeken wel echt ALLEEN serieuze mensen die er echt aan denken om dit te doen. Dit om jouw en onze schaarse vrije tijd goed te kunnen benutten.
Ohhh ja : Je hoeft bij ons geen audities of andere vage dingen te doen.

Deelnemers
Wil je als deelnemer meedoen met onze seksfeestjes en gangbangs? Stuur dan even een PM waarom jij denkt een aanvulling te zijn voor ons bestand.

Gastvrouwen en heren
Ben je een representatief persoon die het leuk vind om deelnemers te ontvangen voor feestjes? dan zijn wij op zoek naar jou! Je werkzaamheden bestaan uit de ontvangst van deelnemers, eventueel de financiële afhandeling en beschikbaar tijdens het feestje voor vragen. Als je over een locatie beschikt waar je kan ontvangen dan heeft dat onze voorkeur. Er staat voor de locatie of de werkzaamheden een financiële vergoeding tegenover of gegarandeerd (gratis) meedoen met andere feestjes.

Locaties
We zoeken nog geschikte nette locaties door geheel Nederland. Dit mag gewoon een woonhuis/appartement zijn maar ook zijn we op zoek naar unieke locaties. De vergoeding kan financieel maar ook gegarandeerd (gratis) zelf meedoen met het feestjes op jouw locatie.
De locatie moet veel privacy hebben, makkelijk (gratis) parkeren in de buurt en een opfris mogelijkheid. Heb je een locatie of heb je nog vragen? Stuur dan een PM.

Screeners
Als screener heb je een belangrijke taak. Als screener hou je online video meetings om te onderzoeken of de persoon of het stel wat zich registreerd echt is. Hiermee voorkomen wij dat fakers een account gaan aanmaken. Jij bent de toegangsdeur tot onze website.

Regio coördinatoren
Omdat we een landelijke dekking hebben zijn we altijd op zoek naar regio coördinatoren. Deze werkzaamheden kunnen bestaan uit: locaties checken, intake gesprekken houden, Dames vervoeren, Aanspreekpunt tijdens een feestje. Veiligheid tijdens een feestje (je houdt een oogje in het zeil). Je hoeft niet alle werkzaamheden beschikbaar te zijn. Denk je iets voor ons te kunnen betekenen of heb je vragen? PM ons!

Dames voor 1 op 1 dates
We krijgen regelmatig de vraag of 1 op 1 dates ook mogelijk zijn. We doen dit niet en zeggen nu nee. We zijn daarom op zoek naar Dames die (betaalde) 1 op 1 dates doen. We zetten je dan in ons bestand en sturen de aanvraag door. Je naam en email blijven altijd beschermd en niet doorgegeven. We sturen de aanvraag dus naar ons bestand met dames en dan kan je zelf bekijken of dit wat voor je is. Is het wat voor je dan kan je reageren naar het mailadres in de aanvraag. Wij zitten verder niet meer hier tussen behalve dat we de aanvraag doorsturen. Je dient dus zelf de communicatie en afspraken te doen. Voor vragen of opgeven? Stuur dan een PM.

Contact via social media


Facebook


Instagram


Skype


Snapchat


Telegram


Wordpress


\"Limav-Flat-Gradient-Social-Kik\"

Onze reviews

Xproof.nl
Onafhankelijk geverifieerd
4.46 waardering (50 beoordelingen)

Contact formulier

Field is required!Field is required!Field is required!Verzenden
Winkelwagen