Informatie Deelnemer

Welkom op seksfeestjes.nl/old/

\"\"Seksfeestjes organiseert al sinds 2014 spannende seksfeestjes door geheel Nederland voor iedereen die hier belangstelling in heeft. We organiseren zowel commerciële als niet commerciële seksfeestjes voor alle geaardheden. Denk hierbij aan: Seksfeestjes, BDSM, Gangbangs, Rapegangs, Bukake, Cuckolding, Creampy, etc.

Lees hieronder meer informatie over hoe je een deelnemer kan worden, hoe wij te werk gaan, wat je kan verwachten. Om geen hele lange stukken tekst neer te zetten houden we de informatie kort. Is iets niet duidelijk of heb je (over bepaalde onderwerpen) vragen? Vul dan het contact formulier in welke je hier kan vinden.

Respect, Vertrouwen & Privacy
We beginnen met deze 3 woorden, omdat deze hoog bij ons in het vaandel staan. Deze 3 woorden: Respect, Vertrouwen & Privacy zijn voor ons heel belangrijk. Wij behandelen iedereen met respect en vertrouwen en we verwachten dit ook van jou/jullie!

Gangbang meemaken?
Denk of fantaseer je er over om eens het lekkere middelpunt te zijn van een geile gangbang lees dan hier meer informatie.

informatie voor deelnemers

Seksfeestjes
Profielen
Reviews
SF reviews
Intake gesprek
Overige
Privacy
Seksfeestjes

\"\"Op seksfeestjes.nl/old/ plaatsen wij al onze aankomende seksfeestjes. We organiseren zowel commerciële als niet commerciële seksfeestjes voor alle geaardheden. Denk hierbij aan: Seksfeestjes, BDSM, Gangbangs, Rapegangs, Bukake, Cuckolding, Creampy,etc.

Voor leden (dus niet aspirant leden) is het mogelijk om alle aankomende seksfeestjes te zien en het allerbelangrijkste: Ook opgeven om mee te doen. Wel zo handig 😉
We filteren de seksfeestjes op geaardheid zodat je altijd de juiste feestjes ziet. Het is uiteraard ook mogelijk om feestjes van andere geaardheden te bekijken.

Het is ook mogelijk om eerdere feestjes te bekijken.
Heb je nog vragen hierover? Maak dan gebruik van ons contactformulier.

Profielen

\"\"Ieder lid heeft een eigen profiel. Je profiel is zogezegd jouw visitekaartje en daarom erg belangrijk deze goed bij te houden en regelmatig te updaten. Je kan zelf aangeven of andere leden je profiel kan zien. Wel raden we dit aan zodat je beter in de picture komt. Je profiel is niet zichtbaar voor bezoekers die geen lid zijn van de website.

Heb je nog vragen hierover? Maak dan gebruik van ons contactformulier.

Reviews

\"\"Reviews zijn belangrijk. Daarom is het mogelijk om na het bezoek van een seksfeestje een review achter te laten voor de organisatie en het feestje, maar ook over de deelnemers.

Heb je nog vragen hierover? Maak dan gebruik van ons contactformulier.

SF reviews

\"Trust

Heb je nog vragen hierover? Maak dan gebruik van ons contactformulier.

Intake gesprek

\"\"Voor sommige accounts is het noodzakelijk dat we een intake gesprek houden. Dit gesprek duurt maximaal 10 minuten. Tijdens dit gesprek leggen we uit wat je kan verwachten op de seksfeestjes.nl/old/ website en wat de regels zijn.

Heb je nog vragen hierover? Maak dan gebruik van ons contactformulier.

Overige

\"\"Er is nog veel meer op seksfeestjes.nl/old/ te vinden. Groepen, advertenties en een forum. Interactie met andere leden is dus op vele manieren mogelijk.

Heb je nog vragen hierover? Maak dan gebruik van ons contactformulier.

Privacy

\"\"Privacy is erg belangrijk. We hebben een speciale privacy officer die onze data monitort en contoleerd . Alle data wordt encrypted opgeslagen en voldoet aan de laatste eisen.

Heb je nog vragen hierover? Maak dan gebruik van ons contactformulier.

Wie kan deelnemer worden?
Seksfeestjes organiseert al sinds 2014 spannende seksfeestjes door geheel Nederland voor iedereen die hier belangstelling in heeft. We organiseren zowel commerciële als niet commerciële seksfeestjes voor alle geaardheden. Denk hierbij aan: Seksfeestjes, BDSM, Gangbangs, Rapegangs, Bukake, Cuckolding, Creampy, etc.
Deelnemers kunnen zijn: Dames, heren of stellen met interesse in seksfeestjes met 3 of meer personen!

Onze pluspunten

Fakers
Wij screenen onze vips en houden persoonlijke intakes. Hierdoor hebben we een betrouwbare groep mannen, vrouwen en stellen waarvoor we regelmatig seksfeestjes organiseren. Je hoeft dus niet meer te twijfelen of het allemaal wel serieus is en of het geen fakers of oplichters zijn.

Systeem
Nadat een deelnemer zijn eerste feestje heeft bezocht wordt er gekeken met de andere deelnemers en de dame of stel van het feestje of alles goed is gegaan en een de aspirant deelnemer een volwaardig lid kan worden. Is de deelnemer goedgekeurd dan krijgt deze toegang tot ons online systeem. Hier publiceren we al onze feestjes. De gegevens van de deelnemer is alleen zichtbaar voor het admin team. Deze kan zien welke feestjes de deelnemer gevolgd heeft en dus betrouwbaar is en welke reviews de deelnemer heeft gekregen. Hiermee hebben we dus een echt betrouwbaar bestand met leden.

Betalingen
Indien er een commercieel seksfeestje wordt georganiseerd, dan is de standaard regel dat er een aanbetaling van 25%, 50% of 100% gedaan dient te worden. Dit kan per feestje verschillen. Wij houden de aanbetalingen vast voor onze leden totdat het feestje daadwerkelijk heeft plaatsgevonden. Hierdoor hoef je nooit bang te zijn dat je opgelicht wordt.

Samenwerkingen

Samenwerkingen
Organiseer je zelf regelmatig feestjes of wil je dit gaan starten? Neem dan eens contact met ons op. Samenwerking is belangrijk om een zo groot mogelijke doelgroep te kunnen bereiken. Samenwerking kan in de vorm dat wij jouw feestjes publiceren en dat je verder alles zelf regelt. Maar ook kunnen we helpen met organisatie, locaties, communicatie, etc. Vooral in Belgie zijn we op zoek naar samenwerkingen. Wij zijn heel toegankelijk en privacy wordt gewaarborgd.

Blijf op de hoogte

Wil je op de hoogte blijven van onze feestjes schrijf je dan in voor onze mailinglijst!

Wil je zelf graag een feestje organiseren, maar weet je niet hoe? Wij kunnen je daar bij helpen. Van locaties, communicatie, selectie, veiligheid, etc. Durf je niet echt, heb je vragen of is iets niet duidelijk? Neem dan gerust contact met ons op via het contactformulier als je nog vragen hebt.

Volg ons op social media


Facebook


Instagram


Skype


Snapchat


Telegram


Wordpress


\"Limav-Flat-Gradient-Social-Kik\"

Winkelwagen