Oh ja en nog even dit...

Het is gezien de kosten onmogelijk om onze diensten gratis aan te bieden. Ondanks dat iedereen vrijwillig helpt naast zijn of haar eigen werkzaamheden hebben we gewoon te maken met terugkerende maandelijkse kosten. Wel proberen we de kosten zo laag mogelijk te houden.

Wat is Xproof en hoe is het ontstaan?

Dat is een leuke vraag en we beantwoorden die graag. De starters van Xproof zijn wij: Petra, Sabrina, Lianne en René goede vrienden van elkaar en gek op seks. Inmiddels is het team uitgebreid met meerdere gelijkgestemde personen en stellen. Het team is een mix van personen en stellen die seks echt voor de fun doen en personen en stellen die sekswerk verrichten op commerciële  basis.

Het ontstaan:
Na lekker wat wijntjes op een gezellige avond waren we aan het klagen dat het steeds lastiger wordt om leuke en lekkere activiteiten te organiseren. Is degene waarmee je contact hebt echt een stel? Is het een echt persoon waarmee je afspreekt. Maar ook 1 van de mensen in het team in de commerciële hoek loopt hier tegen aan: Als voorbeeld doet 1 van ons voor thuisontvangst een ruimte huren. Het is het dus van belang dat mensen op komen dagen anders draait zij zelf voor de kosten op. Dit kan je gedeeltelijk voorkomen door een aanbetaling te vragen, maar dat werpt ook weer een muur op voor eventuele klanten die zich afvragen of het wel te vertrouwen is.En ineens was het idee geboren. Hoe handig zou het zijn om een platform te creëren waar je dit kan checken.Ergens te kunnen checken of een persoon betrouwbaar en gecontroleerd is. En daarmee is Xproof geboren. Je kan meer over de checks hier lezen!

Winkelwagen