Oh ja en nog even dit...

Onze (lekkere) kwaliteiten 😉 liggen dus niet in het ontwerpen van websites of het schrijven van mooie teksten.

Wie zit er achter Xproof en hoe is het ontstaan?

Dat is een leuke vraag en we beantwoorden die graag. Wij zijn Petra en Sabrina, goede vriendinnen en wij doen aan thuisontvangst.

Het vertrouwen in elkaar wordt steeds minder en ook wij merken dat de tijden veranderen en dat door de vele oplichters het steeds lastiger wordt om ons werk te doen. Als voorbeeld doet 1 van ons voor thuisontvangst een ruimte huren. Het is het dus van belang dat mensen op komen dagen anders draaien we zelf voor deze kosten op. Dit kan je gedeeltelijk voorkomen door een aanbetaling te vragen, maar dat werpt ook weer een muur op voor eventuele klanten die zich afvragen of het wel te vertrouwen is.

Na een wijntje op een avond dat we hier aan het klagen over waren dachten we ineens: Hoe handig zou het zijn om ergens te kunnen checken of iemand betrouwbaar en gecontroleerd is. Niet alleen om eventuele klanten te kunnen checken, maar ook voor klanten om ons te kunnen checken of wij betrouwbaar zijn voor onze klanten. En daarmee is Xproof geboren. Je kan meer over de checks hier lezen!

Winkelwagen